Τελευταία νέα - Όμιλος Σκραμπλ Αθήνας Πειραιά
Τελευταία νέα

Τελευταία νέα 8 Items

Written by

Με πολύ κέφι και χωρίς καμία επισημότητα, παίξαμε και φέτος δίπλα στην θάλασσα ! Οι καλοκαιρινοί μας νικητές ήταν οι : Παναγοπούλου Δήμητρα, Παπαγιαννόπουλος Τάκης και Κωστικιάδης Πάρις !

Written by

Με πολύ κέφι ο Ο.Σ.Α.Π κατάφερε και φέτος να ανακηρύξει τον μεγάλο του Κυπελλούχο ! Πολλά μπράβο λοιπόν στον Σάκη Εφραιμίδη αλλά και σε όλους όσους ομόρφυναν για ακόμα μια χρονιά την καθιερωμέμη διοργάνωση του ομίλου μας !

 

Το μεγάλο μας Σκραμπλ πιάνει τόπο !!

"Σήμερα παίξαμε την πρώτη μας παρτίδα Scrabble και περάσαμε υπέροχα!   Βγήκαμε όλοι κερδισμένοι γιατί μάθαμε λέξεις, συνεργαστηκαμε και διασκεδάσαμε!"

 

Και φάγαμε και ήπιαμε και σκραμπλ παίξαμε μέχρι σκασμού και πολύ ωραία περάσαμε και να είμαστε καλά να κάνουμε κι άλλες πολλές σκραμπλοεκδρομές !!

H αγαπημένη μας Γιάννα Καράμπελα παρέα με την επίσης αγαπημένη μας φίλη από την Πτολεμαίδα, Δήμητρα Σαββάκη, επισκέφτηκαν το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά προκειμένου να παρουσιάσουν στους μικρούς μας φίλους το παιχνίδι της καρδιάς μας. 

Μικροί και μεγάλοι έμειναν ενθουσιασμένοι κι εμείς ευχόμαστε το παιχνίδι μας να γίνει ένας ακόμα κρίκος που θα συνδέει τα παιδιά μας με την πανέμορφη γλώσσα μας.

Εύγε Γιάννα και Δήμητρα και θερμές ευχαριστίες στην αδερφή της Δήμητρας και Διευθύντρια  του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, Ελένη Σαββάκη, για την πρωτοβουλία αλλά και την επιμέλεια της παρουσίασης.

Written by

Με γιορτινή διάθεση και πολύ κέφι ολοκληρώθηκε και το 2ο Μίνι Γιορτινό μας Τουρνουά. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ζέρβα Εύα και ακόλούθησαν οι : Παπαγιαννόπουλος Τάκης και Πουλερέ Βασιλική

Written by

 

12ο Τουρνουά Ο.Σ.Α.Π

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά το ετήσιο τουρνουά του ομίλου μας. Μεταξύ των 82 φίλων  που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι : Γιώργος Μουζεβίρης του ομίλου Θεσσαλονίκης, Άρης Μπάτρης του ομίλου Αθηνών και  Άννα Κυπαρισσούδα επίσης του ομίλου Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

Written by

 Δωρεάν μαθήματα Σκραμπλ για τα νέα  μέλη  και δείτε την ικανότητά σας να παίζετε με την ελληνική γλώσσα να βελτιώνεται διαρκώς! 


 Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων  εξηγούμε τους κανόνες, εξασκούμαστε στον αναγραμματισμό, εμπλουτίζουμε το λεξιλόγιο μας, αναλύουμε στρατηγικές, παίζουμε φιλικές παρτίδες κλπ.  

Κυριακή : 5μμ

Στο καφέ του θεάτρου ΑΛΣΟΣ , που βρίσκεται επί της οδού Ευελπίδων 4 στην Κυψέλη.

Σας περιμένουμε στην παρέα μας!

Ετήσια συνδρομή: 20€ . Συμμετοχή σε εσωτερικές διοργανώσεις: 5€ ανά διοργάνωση.
Για τα μαθήματα αρχαρίων δε υπάρχει επιπλέον χρέωση

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών-Πειραιώς

Στο καφέ του θεάτρου ΑΛΣΟΣ, Ευελπίδων 4, Κυψέλη.

 

Τηλ: 698 299 5574                                                                                           

 

 

 omilos.scrabble.a.p@gmail.com.</p>"</p>"</p>"</p>"

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Κυριακή: 15:30 - 22:00